Groeizame groep

Voor als je graag wilt werken aan je persoonlijke ontwikkeling met behulp van systemisch werk op het gebied van gezondheid, werk, relaties of familie.

Je bent al wat bekend met systemisch werk en je bent benieuwd naar meer. Je weet hoe groeizaam het is om op te stellen en te representeren, en wat het brengt in je persoonlijke ontwikkeling. En het lijkt je fijn om dit in een kleine groep verder uit te diepen aan de hand van systemische oefeningen en verdiepende opstellingen.

Ik organiseer de groeizame groep samen met mijn collega Astrid Bekkers op een prettige plek waarbij we zowel binnen als buiten kunnen werken. 
 
Data 
Haaren (nabij Tilburg en Den Bosch) - Vrijdagochtenden - 13 oktober, 10 november, 24 november 2023.

De groeizame groep start om 09:15 uur tot 13 uur, De inloop is 09:00 uur.

Bijdrage 
€ 225 voor 3 keer. Hierbij zit inbegrepen: koffie, thee & lekkers.
Vaak hebben werkgevers een scholingsbudget dat je zou kunnen inzetten.
Als de werkgever betaalt hanteren wij een tarief van €85 per uur. 

Locatie

Clementinalaan 25 Veldhoven. We kunnen ook werken in de beschutte tuin. 

Belversestraat 40a Haaren. Het is een plek waar je ook fijn even buiten over de velden kunt kijken. 
Je kunt bij beide locaties kosteloos parkeren.


Aanmelden

Klik hier voor het invulformulier op de contactpagina of stuur een mail naar mail@fridaderksema.nl

 

Ervaringen van eerdere deelnemers

 

Ik heb de bijeenkomsten bij Astrid en Frida als zeer verrijkend ervaren.
Vanuit een zachte en veilige bedding mag alles wat zich aandient gezien en aangeraakt worden. Er is ruimte om aan je eigen thema's te werken met prachtige systemische oefeningen en opstellingen, die op een diepe laag doorwerken, inzicht geven en helen.
De wijze waarop Astrid en Frida dit alles begeleiden is heel zuiver en puur afgestemd op zielsniveau. Het heeft mij veel inzicht, inspiratie en vertrouwen gegeven in het pad dat ik bewandel. Veel dank daarvoor!

Marleen Zielhorst


“De zachtheid, mildheid en het samen helder onderzoeken, maakten dat er een bijzondere groep ontstond. Er zijn echt zaken mooi gespiegeld, blootgelegd en geheeld. Het verdiept wie je bent, je krijgt mooie spiegels voor verdere transformatie in jezelf.

Ik heb er veel aan gehad, dank dank dank!” 
Clementine

 

"Frida & Astrid nemen je mee in een diepe innerlijke transformatie en met zachtheid sturen ze de groep aan en creëren ze veiligheid om compleet jezelf te zijn. De steun van de gehele groep is van onschatbare waarde. Samen groeien, leren, verbinden en op onderzoek gaan in je onderbewustzijn. Elke opstelling is weer magisch en je weet nooit wat er naar boven komt voor jezelf of de ander.
Je leert veel over jezelf maar de spiegels van de anderen geven ook nog is zoveel verdieping. Dus ben je niet bang om je schaduw en emoties aan te kijken en te gaan voor diepe positieve verandering in je leven dan is dit perfect voor jou!
Zelf zat ik aan het einde van een depressie van 5 jaar, maar ik zat vast in de laatste stappen. Met deze 3 dagen verspreid over 3 maanden heb ik een doorbraak ervaren en kan ik nu weer voor mezelf gaan leven, mezelf echt leren kennen en in mijn eigen kracht gaan staan."

Eva